Advanced Open Water Diver

Gå et steg videre.

 Når du er i gang med dykkingen din er det naturlig at du ønsker å utvide dine kunnskaper og ferdigheter. Dette gjør du ved å få erfaring. Den kanskje raskeste og sikkreste måten å fa denne erfaringen på er gjennom et PADI Advanced Open Water Diver-kurs. På dette kurset går du et langt skritt videre i forhold til Open Water-nivået, Du gjennomfører fem dykk og får muligheten til oppleve nye, spennende dykkeaktiviteter. Dypere dykking, nattdykking eller hva med vrakdykking. Advanced-kurset gjør deg til noe mer enn en sightseeing-dykker. I tillegg gir kurset deg tilgang til en rekke dykkeaktiviteter hvor det kreves advanced-nivå for å delta. Og ikke minst, kurset gir deg tillgang til PADI Rescue Diver-kurset.

Når du tar et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos oss er dypere dykking, navigasjon og nattdykking fastsatte dykk. I tillegg kan kursdeltagerne velge to dykk fra PADIs adventure dive-program. Kanskje vil lære om vrakdykking, undervannsfotografering eller mer om livet der nede? Du har valget.

Et advanced-kurs hos oss blir vanligvis gjennomført i tørrdrakt. Selv midt på sommeren er vanntemperaturen på dypet så lav at dette for de fleste er det mest behagelige. Hvis du aldri har dykket i tørrdrakt før bør du ta et PADI Dry Suit Diver-kurs før Advanced-kurset. Av erfaring ser vi at deltagene får mer utbytte av kurset på denne måten. Hvis du trenger å ta begge kursene vil du få en redusert pris på ditt PADI Dry Suit Diver-kurs. Normalt vil begge disse kursene koste kr 3480,-, men samlet reduserer vi prisen til kr 2990,- . Hvis du ønsker å ta kursene som pakke må du kontakte oss direkte for påmelding.

For å kunne melde deg på må du:

 Være en PADI Open Water Diver ( eller ha en tilsvarende sertifisering fra en annen organisasjon) og være minst 15 år gammel (12 for Junior Advanced Open Water Diver).

 Kurspris: kr 1990,- Ved påmelding mens du går på Open Water-kurs gis kr 300,- i rabatt

Inkludert i kursprisen er:

 All undervisning.

 Kursmaterialer (bokpakke som inneholder Advanced Open Water manual, skriveplate, diplom og tøymerke).

Sertifiseringsavgift.

Alle luftfyllinger.

I tillegg kommer:

Eventuell utstyrsleie. For hele kursperioden kan du leie fullt utstyr, med unntak av ABC og lykter, for kr 450,-. Det forutsettes at deltageren har eget ABC-utsyr, hvis ikke kan dette kjøpes med kursrabatt. For nattdykket trenger dere lykt.

Lykt kan leies for kr 100,- eller du kan benytte våre kurstilbud til å anskaffe egen.


1 Comment

  1. Tine Funderud

    Hei
    Naar har dere neste Advance kurs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *