BARE Trilam HD Tech Dry

Tørrdrakt i nylon med glidelåsåpningen foran på brystet (den går på skrå fra skulder og over brystet ned mot hoften). Dette gjør det enkelt å lukke å åpne glidelåsen for egenhånd. “Heavy Duty” glidelåsen er veldig slitesterk, samtidig er den beskyttet av en ekstra glidelås utenpå. Dette to-lags systemet hindrer av man får undøvendig sand, salt og skitt i glidelåsen.

Drakten er laminert i 3 lag og utrolig slitesterk. Patentert strekkledd i livet som gjør drakten lett å ta på og minsker luftvandring. Neopren halstetning. Løs hette. Lomme på låret. 360° svivel innventil på brystet, gjør at draktslangen kan roteres i ønsket posisjon. Kevlarpadding på knærne. Automatisk utventil på armen. Solide støvler i neopren for god varme.

Det er fortsatt viktig å ta vare på en tørrdrakt. Husk å regelmessig å smøre glidelåsen med voks, og skyll og tørk drakten hver gang etter bruk. Mansjetter og halsstetning kan smøres inn med McNett Seal Saver. Dette gir tørre mansjetter og halstetninger nytt liv. En drakt FÅR forlenget levetid med enkelt vedlikehold.

“Fit is everything” – er BARE sitt motto.

Under kan du selv finne din størrelse gjennom størrelsesguiden. 17 fulle herrestørrelser og 6 fulle damestørrelser, i tillegg er det mulig å få spesialsydd sin drakt fra fabrikken på Malta. Leveringstid på drakter tar normalt 2-3 uker avhenging av sesong.

Når man skal ta mål med målebånd er det viktig å ha på minimalt med klær. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *