Fototur til Rødehavet

Gjennom vår leverandør på undervannsfoto-utstyr, danske Fotografit, blir det arrangert en meget spennende og eksklusiv fototur til “Deep South”, i Rødehavet 25. mars til 1. april 2011

Temaet for turen blir som sagt fotogafering og video under vann. Så hvis du liker å ta med undervannshuset på tur, og vil gjerne lære mer om undersfoto, så er dette turen for deg!

Likevel er ikke dette noe workshop, men mer en kosetur, der det blir lagt vekt på foto, dykking og ferie. Opplegget blir derfor også litt slik som folk ønsker, og det blir ikke noe hast fra sted til sted. Det kommer fortsatt til å være flere “eksperter” med, så alt du måtte lure på om komposisjon, lyssetting, motiv og sekvenser vil så kart bli besvart. En gjennomgang av bilder og feedback blir det også lagt opp til.

Det er ikke noe krav til å være en “fotonerd”, og alle nivåer innen fotoentusiasme kan fint nyte denne turen, og folk gjør dette i sitt eget tempo. Ikke noe stress og mas.

Liveaboard

Arrangøren(Fotografit), har leid en stor båt, som blir base for turen i det sør-vest i Rødehavet. Ruten er Deep South, og det er planlagt å ta turen innom St. Johns og Claudio, som ligger noen hundre kilometer syd for Marsa Alam.

OBS! Turen går fra Danmark(Billund). Man må altså komme seg til Danmark selv!

  • Dag 1: Turen starter med fly fra Danmark med transfer til liveaboard-båten.
  • Dag 2: Avseiling – Abu Ramada – Salem Express – og Panorama. Nattdykk?
  • Dag 3: Elphinstone – Elphinstone. Nattdykk?
  • Dag 4: St. Johns – 3 dykk og nattdykk?
  • Dag 5: St. Johns(2 dykk) – Sataya. Nattdykk?
  • Dag 6: Claudio – Shab Maksur – Abu Galawa – avseiling mot kysten.
  • Dag 7: Shab Sharm – Elphinstone og innseling mot land.

8 dager/7 netter.

Priser

Fototur: 7.499,- DKK

Fly fra Danmark, tur/retur: 3.500,- DKK

Inkluderer alt utenom:

Eventuelt ekstra baggasje over 15 kg, og 8 kg håndbaggasje. Eventuelt leie av utstyr. Visum(20 USD), gebyr naturpark(ca. 20 USD), og alkohol.

PÅMELDING ER SNAREST MULIG! SENEST INNEN 31. JANUAR!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *