PADI Open Water Diver

Ta et PADI Open Water Diver sertifikat og bli en del av verdens største dykkefamilie.

Rundt 70% av alle verdens dykkere har PADI Open Water Diver kurset som sin grunnutdanning. PADI har siden 1968 utdannet nesten 20 millioner dykkere.

Under overflaten skjuler det seg eventyr som bare venter på deg.

Det starter et nytt kurs på Dykkersport hver onsdag. 4 ettermiddager teori: Onsdag, torsdag, fredag og mandag 17-21. Bassengtrening lørdag 10-18, tre hele dager med sjøtrening: Søndag og etterfølgende lørdag og søndag 09-17.

Se video fra bassengtrening her.

Kurspris kr 3900,-

Finn et kurs og meld deg på her.

 

Prisen inkluderer kursmaterialer, sertifisering, lån av alt utstyr (med unntak av maske, snorkel og svømmeføtter. Kurstilbud på ABC-pakker finner du her.) og selvfølgelig selve kurset.

I tillegg må du ha en legesjekk for dykking (legeskjema finner du her). Denne kan tas hos oss første kursdag. Pris for legesjekken hos oss er kr 400,-

For å delta må du være minst 12 år, svømmedyktig og ved normal god helse.

We also offer Open Water courses in English. Click here for schedules.

Oferujemy rowniez kursy OWD po polsku. Nacinij ten link by sprawdzic daty.

Når du er ferdig med kurset er det viktig at du kommer deg i gang med dykkingen din. Derfor her vi en rekke aktiviteter tilrettelagt nye dykkere. Bli med på et lørdagsdykk eller en båttur på en søndag.

Hvis du sliter med å få tiden til å strekke til kan du ta teorien online, når det passer deg.

Gjennom PADIs e-learner-program kan du fjerne alle teoriundervisningene, med unntak av kursets første dag. Klikk på bildet og du er igang. Når har registrert deg som e-learner tar vi kontakt med deg i løpet av et par dager for å hjelpe deg videre. Utgiftene til e-learningen gir fradag i kursprisen når du melder deg på.

PADI Open Water Diver-kurset er satt sammen av tre hoveddeler:

Teoriundervisning. Denne gjør du vanligvis i klasserommet, men du kan også ta den som e-learner. Du lærer basisprinsippene innen sportsdykking.

Bassengdykkene tar deg gjennom de ferdighetene du trenger å beherske som dykker. Bassenget vi benytter ligger på Oppsal skole. Du finner kart til bassenget her.

Sjødykkene lar deg bruke ferdighetene du lærte i bassenget under virkelige dykkeforhold og du får tid til å se deg om å oppleve undervannsverden.Etter endt kurs blir du sertifisert som PADI Open Water Diver og undervannsverden ligger klar for deg.

 

Ta steget. Bli en dykker du og!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *