Rescue Diver

Rescue Diver-kurset er et unikt kurs, som ikke bare gir deg ferdigheter til å bli en sikrere dykker og meddykker, men også danner grunnlaget for PADIs lederskapsutdanning.

Se video.

Hva lærer man på kurset?

Du lærer å identifisere og forbygge dykkeulykker før de inntreffer, og hvordan man handler hvis de tross alt skulle oppstå. Kurset gir deg praktisk trening gjennom simulerte nødstilfeller, og viser deg viktigheten av å forebygge problemer og hvordan man leder arbeidet i en nødsituasjon

Områder som behandles er selvhjelp, stress hos dykkere, førstehjelp ved dykkerulykker, ledelse av en nødsituasjon, problemer med utstyr og prosedyrer for redning og assistanse av både beviste og bevistløse dykkere

 Til tross for at emnet er alvorlig, er kurset både givende og morsomt. Det er ikke overraskende at mange dykkere synes at PADI Rescue Diver-kurset er det mest verdifulle og morsomme kurset de noen sinne har tatt.

For å delta på kurset må du

  • Være minst 15 år 
  • Ha et PADI Advanced Open Water Diver sertifikat (eller tilsvarende sertifisering fra en annen organisasjon)
  • Ha et godkjent førstehjelpskurs der sertifiseringen er mindre enn 2 år gammet. Hvis ikke kan du taEmergency First Response-kurset i forbindelse med Rescue Diver-kurset.

Kurspris: kr 3500,- inkl EFR, kr 2990,- uten EFR.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *