Strømsholmen sjøsportsenter

trømsholmen sjøsportsenter fyller 30 år i 2011, og har siden 1981 vært et profesjonellt dykkersenter som kan tilby en helt unik opplevelse. Tilreisende kommer fra hele verden for å oppleve denne spesielle plassen midt på atlanterhavsveien.

På grunn av golfstrømmen er det veldig rykt liv under vann, hele 1400 arter. Du har unik og gigantisk tareskog, drop-offs, flere vrak og hvite sandbunner. Flora og fauna er helt unikt på grunn av det varme vannet fra golfstrømmen finner man yrende liv under vann. Flott dykking i krystallklart vann rett og slett. 

Dykk med spekkhogger

Strømsholmen tilbyr også en helt spesiell opplevelse, nemlig spekkhogger-safari.

Hvert år i januar-februar kan man bli med på disse unike Liveaboardturene 3 eller 6 dager med MS Sula. Spekkhoggerene trekker til nord-vest kysten for å ha etegilde på sild, og opptill 700 hvaler kan bli observert samtidig.

Ikke bare følger man hvalene, det er også mulig å hoppe i vannet og dykke og snorkle med spekkhoggerne. Noe som garantert gir en historie som imponerer rundt middagsbordet.  

I det siste nummeret av bladet Dykking 1/2011 er det også en fin to-siders artikkel om nettopp spekkhoggersafari med MS Sula. Der Nils Aukan ligger i vannet face to face med en fullvoksen spekkhogger.

 

Priser og overnatting

Mer info om priser finner du på hjemmesidene til Strømsholmen sjøsportsenter, men vi har lagt ut et eksempel på en forlokkende uke-pakke:

Ankommer på en lørdag, og har avreise lørdagen etter. For 7700 kr per person får man 7 dager overnatting i fine fasiliteter(Storhytta eller Lillehytta), fri luftfylling, flaske og bly, fri bruk av badestamp og så mye dykking du orker.

Det er også mulig å leie utstyr, leie båt til dykkerturer, og bestille transfer fra enten Molde eller Kristiansund lufthavn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *